Sunday, 6 January 2013

GEMPAR: Pegawai Khas EXCO Pulau Pinang Ditangkap RasuahIni lagi sekor malaun yang makan rasuah. Anak buah Anwar China Doll. Sibuk-sibuk kata orang rasuah, terpalit kat muka sendiri. Itu lah, Allah nak tunjukkan kebenaran. Kes nya mengenai gangguan seksual. eh!eh!. Kalau bab-bab seks ni bagi la kat Pakatan Rakyat khususnya PKR. Suka la sangat-sangat. Tapi akhirnya kantoi jugak.

Dari berita terbaru,Pegawai khas yang ditangkap cubaan merasuah seorang wanita kerana kes serangan seksual merupakan pemegang jawatan bahagian Permatang Pauh PKR dan kini merupakan penyelaras bagi Anwar China Doll. Hah! kantoi la sudah! Anak-anak buah Anwar China Doll ni memang kaki seks..heee. Kome baca la berita di bawah!

Pembantu kepada Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang yang juga koordinator program kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim di Permatang Pauh ditangkap dalam satu serbuan operasi membanteras rasuah.

Lelaki berusia 50-an, dan dua yang lain telah ditangkap kerana didakwa menawarkan rasuah dan penyalahgunaan kuasa terhadap kes gangguan seksual.

Mereka dikatakan telah memberikan RM30,000 kepada seorang wanita untuk menggugurkan aduan gangguan seksual ke atas wanita tersebut.

Pengarah penyiasatan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Datuk Mustafar Ali mengesahkan penangkapan itu tetapi enggan mengulas lanjut.

Wanita yang merupakan seorang kerani, sebelum ini mengadu bahawa bekas majikannya melakukan gangguan seksual terhadap beliau.

Penjawat awam itu juga telah membawa perkara ini ke mahkamah beberapa bulan lalu.

Penjawat awam tersebut kemudian meminta bantuan dari kawannya yang merupakan setiausaha politik.

Satu sumber yang terlibat dengan penyiasatan itu berkata bahawa wanita itu membuat laporan kepada SPRM dan operasi dilakukan pada lewat malam 3 Jan di sebuah restoran di Seberang Jaya.

Pada pertemuan dengan wanita itu, tiga daripada mereka didakwa memberi sejumlah wang supaya beliau berdiam diri.

Wanita itu telah dipaksa untuk menandatangani dokumen yang berjanji untuk tidak meneruskan kes tersebut di mahkamah.

"Mereka ditahan di tempat kejadian pada kira-kira 11:30 malam," kata sumber itu.

Kesemua mereka telah dibebaskan dengan ikat jamin.

Pegawai khas tersebut merupakan pemegang jawatan bahagian Permatang Pauh PKR dan kini merupakan penyelaras bagi Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Ketiga-tiga mereka mungkin akan didakwa di mahkamah selepas SPRM selesai melakukan siasatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...