Tuesday, 25 December 2012

GEMPAR: FAZURINA TAK RETI NAK JAWAB SEBAB KAHWIN LARI


Teman pening la dengan artis ni. Sebab itulah artis Malaysia selalu dipandang serong oleh masyarakat.  Ada cara elok, pergi kahwin lari pulak.  Banyak sangat buruk dari baik. Dakwaan betul atau tidak, pandangan masyarakat akan melihat sesuatu yang tidak baik kepada artis.  Menurut laporan Kosmo, Pelakon drama, Siti Fazurina Mohd. Famir yang lebih dikenali sebagai Nina menafikan dakwaan sesetengah pihak yang menyatakan dia 'kahwin lari' di Thailand dengan Muhammad Hykal Zulkifli setelah tidak mendapat restu keluarga.


Menurut Nina, 30, dia dan suaminya, Muhammad Hykal, 31, sebenarnya selamat melangsungkan majlis pernikahan di Masjid Jamek Sungai Pinang di sini pada 20 Disember lalu dan bukannya di negara jiran seperti yang digembar-gemburkan.

"Majlis pernikahan saya berlangsung secara sah dan saya tak sangka perkara ini boleh timbul apatah lagi membabitkan ahli keluarga saya sendiri.

Teman yakin pernikahan itu sah, Cuma, teman nak bertanya, adakah benar-benar mendapat restu keluarga? Pandangan kasar, jika tidak melibatkan kelurga dalam sesuatu yang penting dalam hidup seperti contohnya nikah kahwin ni, pastinya masyarakat menganggap sebagai kahwin lari...betul kan?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...