Thursday, 3 January 2013

RAFIZI KANTOI LAGI: Deepak Mahu Saman Rafizi


Cerita kantoi menipu puak-puak Pakatan Rakyat dah jadi lumrah sejak kebelakangan ini. Cubaan mahu menipu rakyat tak menjadi kenyataan. Pembongkaran demi pembongkaran dengan mudah sahaja masuk balik ke bontot Anwar China Doll, termasuklah Rafizi Jambu yang kena balun kat bontot kerana menipu.

Terbaru, Ahli perniagaan Deepak Jaikishan berkata beliau tidak tahu menahu mengenai dokumen yang dikemukakan pengarah strategi PKR Rafizi Ramli hari ini berhubung dakwaan pembelian barang kemas - didakwa sebahagian daripada sogokan untuk melicinkan satu urusniaga tanah.

Menurut Deepak lagi, beliau juga tidak pernah menyerahkan apa-apa dokumen sama ada kepada Rafizi mahupun Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung dakwaan pembelian barang kemas tersebut. "Saya tak pernah beri (Rafizi) apa-apa dokumen. Saya sendiri tidak pernah lihat dokumen yang dikatakan. 

Eh! Rafizi Jambu ni, kalau nak menipu, berpada-pada la. Ini main hentam kromo je. Kalau bab mereka-reka cerita fitnah ni, bagi je kat Pakatan Rakyat khususnya Rafizi Jambu. Menipu aje.! Deepak sendiri nafikan, Rafizi Jambu nak kata apa? Kantoi!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...