Saturday, 5 January 2013

KANTOI: Dr Mohd Asri Terguling Badak


Teman dan lama tak usik Mantan Mufti Perlis, Dr Mohd Asri. Ye la! termimpi-mimpi pulak dengan Dr Mohd Asri ni, teman rindu kot! heee.. Teman tengok tweet dia ni, jadi la. Kalau diikutkan tweet Dr Asri aka @realDrMAZA ni, habis sentario negara memenuhi jemputan ceramah. Kira hebat la jugak dia ni. Semua rakyat Malaysia jemput beri tarbiah dan menyebarkan ilmu. Mungkin setanding dengan Ustaz Pelawok Azhar Idrus. Wah hebat nya!

Teman tabik la dengan Dr Mohd Asri ni, sebab dapat perhatian yang mendalam daripada Anwar China Doll. Jadi calon, jadi calon. "Hadiah" Anwar China Doll untuk Dr Mohd Asri menjadi penyerang utama ILMU dan Ustaz Fathul Bari (UFB). Mungkin kerusi Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang jadi idaman tak pun jawatan Naib Canselor Institut Pengajian Tinggi (IPT) jadi igauan. Weh! Ada hati ek!

Teman juga nak ucapkan tahniah pada Dr Mohd Asri ni sebab serangan bertubi-tubi  melakukan 'character assassination' kepada seteru-seterunya apabila kantoi tak boleh nak bagi jawapan atau bilamana ideologi pegangannya ditegur. Bagus la ustaz buat selalu, boleh la lepas ni dapat "hadiah" tanah berekar-ekar dari Nik Aziz. 

Teknik serangan MAZA OXFORDI (Pena Minang bagi gelaran tu, bukan teman weh!) kepada ILMU dan UFB menjadi kronologi dan ajaran songsang persis Tok Guru Dr Mohd Asri iaitu Anwar China Doll. Label melabel menjadi agenda yang sama Dr Mohd Asri dan Anwar China Doll. Antara label-label yang hebat kepada yang menyanggah pendapat dan pandang beliau adalah : LITERALIS dan MADKHALIS. Hebat! hebat! Teman tak boleh lawan weh! Serupa macam ANWARANIS. Teman nak cadang pada Dr Mohd Asri buat satu label, DOLLALIS, lagi sedap dan mengancam sesuai dengan Anwar China Doll. Tak gitu?Auwwww..

Kalau kome nak tau pendedahan terperinci, kome buka penaminangreturn.blogspot.com.

1 comment:

  1. bersediakah kamu apabila tiba hari pengadilan di hadapan Allah s.w.t ? setiap perbuatan, kata-kata mu akan ditanya dihadapan Allah s.w.t

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...