Thursday, 3 January 2013

GEMPAR: ANWAR IBRAHIM HINA RAKYAT SABAH


Belum apa-apa dah berebut kerusi. Belum lagi memerintah, dah kecoh-kecoh! Anwar China Doll nak guna kuasa Power Ranger untuk arahkan Parti Maju Sabah (SAPP) lebih realistik dalam soal pembahagian kerusi yang akan ditanding pakatan pembangkang pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) akan datang.

Anwar China Doll dah pening kepala sebab nak agih kerusi di Sabah. Nampak gayanya, PKR nak monopoli kerusi-kerusi Sabah. Anwar China Doll ingat orang Sabah boleh tengok macam tu aje ke? Kalau setakat Lajim Ukin boleh le Anwar China Doll beli.

"Kita dapat maklumat bahawa SAPP minta kerusi yang terlalu banyak. Hampir 50 peratus atau lebih daripada kerusi (yang dipertandingkan). "Kalau lebih 50 peratus, maka ketiga-tiga parti iaitu PKR, PAS dan DAP merasakan sukar untuk memberikan laluan kepada parti yang tidak terlalu besar tapi minta lebih daripada setengah jumlah kerusi.

Ewah!ewah! Begitu hinanya rakyat sabah diperkotak-katikkan oleh Anwar China Doll ni. Itu lah sikap Anwar China Doll suka memperkecil-kecilkan keupayaan parti sekutu sendiri. "I'm The BOSS'. Lawak la mike! Parti PKR dah kira besar ke? Teman nak tanya, berapa keahlian parti PKR? Mike ingat orang Sabah nak bagi undi kat mike ke? Jangan harap lah! Belum jadi Perdana Menteri lagi dah arah-arah parti di Sabah untuk akur kehendak dan kepetingan peribadi Anwar China Doll ni. Pemimpin macam ni ke kome nak pilih?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...