Monday, 31 December 2012

PANAS: GUAN ENG KECUT TELOR JUMPA PENGUNDI


Alahai Guan Eng! Kecut perut jugak Guan Eng ni. Ingatkan berani sangat. Macam samseng tuntut penggunaan Kalimah Allah pada Bible versi Bahasa Melayu. Lari tak cukup tanah Guan Eng ni. Tak reti nak jawab la tu. Itu lah DAP jenis suka buat kecoh merata-rata dan biarkan PAS yang jawab. PAS jadi pak turut je le.

Terbaru didedahkan di dalam Antarapos, hasrat beberapa Pertubuhan Bukan Kerajaan Islam (NGO) yang mahu 'menyambut' kepulangan Lim Guan Eng dari luar negara di Lapangan Terbang Antarabangsa Bayan Lepas petang tadi, tidak kesampaian apabila kelibat Ketua Menteri Pulau Pinang itu langsung tidak kelihatan.
 
Ahli Jawatankuasa Jaringan Muslimin Pulau Pinang (JMPP), Azmi Jaafar berkata, kesemua mereka berhimpun secara aman untuk mendesak Setiausaha Agung DAP itu meminta maaf dan mahukan beliau menarik balik agar kerajaan persekutuan agar penggunaan kalimah 'Allah' dalam kitab Bible dibenarkan sepertimana di Sabah dan Sarawak.
 
Azmi berkata Guan Eng dijadualkan  tiba di lapangan terbang itu jam 7 petang namun sehingga jam 7.45 malam beliau masih tidak kelihatan di kawasan menunggu ketibaan dan juga laluan kenamaan (VIP).
 
Beliau percaya Guan Eng telah mengetahui kehadiran mereka dan bertindak melarikan diri menggunakan laluan keluar lain semata-mata tidak mahu bertembung dengan mereka. 
 
“Semasa pilihan raya umum sebelum ini, kami  yang mengundi pembangkang sehingga DAP berjaya memerintah negeri ini.
 
"Kenapa sekarang dia (Guan Eng) tidak mahu berjumpa kami sebagai rakyat Pulau Pinang ? Kami yang membuatkan dia menang dan ini balasanya kepada kami,” 

Kecut telor Guan Eng Weh! Pengundi mike dah cari, pergi jumpa la! Penakut! Telor Guan Eng dah masuk dalam. Kena mempasang! Bahaya tu!heee..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...