Tuesday, 1 January 2013

BUKTI NGEH KOO HAM KOMUNIS DIDEDAHChin Peng atau nama sebenarnya Ong Boon Hua, adalah bekas Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya yg diharamkan.........

Tahukah korang semua apa kaitan Chin Peng ni dgn Ngeh Koo Ham? Dia adalah bapa saudara kpd Pengerusi DAP Perak tu.

Tahukah korang semua apa pertalian antara Ngeh Koo Ham dan Ngah Kar Meng? Mereka adalah sepupu yg tentunya berkongsi bapa saudara yg sama, si Chin Peng tu.

Dan tahukah anda apa hubungan Nizar Jamaludin, bekas MB Perak tu? Ibu Nizar Jamaludin adalah ibu saudara kepada Ngeh Koo Ham dan Ngah Kor Meng. Ini bermakna Nizar Jamaludin, Ngeh Koo Ham dan Ngah Kor Meng adalah sepupu manakala ibu Nizar juga adalah sepupu kpd Chin Peng!!!!!

Apa pula kaitan mereka dgn Mat Sabu yg mnganggap pengganas komunis tu adalah pejuang kemerdekaan yg sebenarnya? Dan apakah alasan Mat Sabu dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah dalam Pihak Bekalan Air Pulau Pinang dgn elaun sebanyak RM15k sebulan?

Jawapanya tidak lain dan tidak bukan adalah Mat Sabu diumpan wang ringgit oleh DAP utk mjadi ayam jantan berkokok utk cuba membersihkan imej ganas Chin Peng dan Parti Komunis Malaya di mata rakyat Malaysia dgn cuba mewujudkan gambaran bahawa mereka adalah pejuang kemerdekaan negara yg sebenarnya bagi tujuan membawa balik Chin Peng dan bekas anggota PKM pulang ke Malaysia tanpa tentangan rakyat.

Bukaklah mata wahai org2 Melayu PR terutamanya PAS bagamana pemimpin korang digunakan oleh cina DAP bg mnjayakan agenda mereka.

Credit to : Bam Bam Bigelow II

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...