Thursday, 14 March 2013

HOT NEWS : Wan Azizah Syak Liwat 3 Berlaku


Demam pilihan raya ke13 yang hanya tinggal sejengkal sahaja cukup membuatkan presiden parti PKR resah gelisah. Namun dalam suasana resah gelisah yang hebat melanda parti itu, satu persatu keburukan sikap para pemimpin PKR terdedah.

Ditengah-tengah negara sibuk memperkatakan suaminya antara dalang dalam pencerobohan di Sabah, beliau dikejutkan dengan hubungan intim suaminya dengan boy muda.

Wan Azizah hairan bagaimana Anwar masih cuba mengulang tabiat buruknya. Sudahlah kesnya dengan Saiful belum selesai, kini sudah berani memasang angan-angan melempiaskan nafsu luar biasanya.

Wan Azizah amat bimbang hubungan rapat yang terjalin antara Anwar dengan Setiausaha Politik Ahli parlimen Ampang, Mohd Fareez Kamal. Takut-takut terjadi pisang berbuah tiga kali.

Cukuplah dia menanggung derita malu selama ini. Wan azizah tidak sanggup lagi melihat 'anu' suaminya dijaja dan dipertontonkan secara meluas. Biarlah dirinya dan cina doll sahaja yang mengetahui kehebatan Anwar.

Baru-baru ini Mohd Fareez telah mendedahkan dalam sepucuk surat yang ditujukan kepada Hadi Awang agar menasihati Wan Azizah. Menurutnya, Wan azizah adalah seorang yang akan melakukan apa sahaja jika didapati seseorang itu terlalu rapat dengan suaminya, termasuklah Azmin Ali.

Seperti biasa Anwar dan ahli pakatan pembangkang yang lain akan mengatakan ini semua rancangan Umno dan BN. Orang sendiri yang benci dengan kepimpinan parti, orang lain pula yang dituduh.

Paling baru, Mohd Fareez terpaksa membuat laporan polis setelah merasakan wujudnya ancaman yang diterima oleh diri dan keluarganya. Jadi kepada kakitangan parti PKR yang masih berkhidmat dengan Anwar, berhati-hatilah. 

Jika anda terlalu baik dengan Anwar anda akan kena...kena liwat atau diancam oleh wan Azizah. Moralnya, jangan berkhidmat dengan pemimpin yang lebih mementingkan punggung anda daripada kemakmuran negara. 

Laporan polis yang telah dibuat oleh Mohd Fareez : 

1. Saya seperti penama di atas dengan ini ingin membuat laporan polis kerana saya khuatir dengan keselamatan saya dan keluarga saya yang kini sedang terancam dan dalam bahaya.

2. Semasa menginap di Hotel Sama-Sama KLIA, saya telah diberitahu oleh pihak hotel terdapat beberapa orang yang tidak dikenali cuba mencari maklumat mengenai bilik penginapan saya. Saya percaya bahawa kemungkinan mereka ini adalah dari kalangan penyokong atau orang suruhan Datin Seri Wan Azizah yang marah dengan saya.

3. Saya yakin bahawa saya kini sedang diburu oleh para penyokong atau orang suruhan Wan Azizah, rentetan kesan daripada surat yang ditulis oleh saya kepada Tuan Guru Hadi Awang dan sisipan salinan kepada Tok Guru Nik Aziz serta YB Karpal Singh.

4. Dalam kandungan surat tersebut, saya telah meminta jasa baik Tuan Guru Hadi untuk menasihati Wan Azizah agar sedia berundur kerana beliau tidak layak untuk memimpin parti dan hanya YB Azmin Ali yang layak. Jelas, surat saya tersebut telah menimbulkan kemarahan Wan Azizah terhadap saya. 

5. Saya juga percaya bahawa Wan Azizah juga berniat mahu menghancurkan karier politik saya dalam Keadilan atas faktor cemburunya terhadap hubungan rapat antara saya dan Datuk Seri Anwar Ibrahim. Kini ada pihak yang mengganggu gugat keselamatan saya dan keluarga.

6. Maka, saya memohon pertolongan dari pihak polis untuk memberi jaminan perlindungan dan keselamatan kepada saya dan keluarga dari pihak yang mahu mengecam saya.No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...