Tuesday, 22 January 2013

Azrul Azwar Nak Saman Blogger Rockybru


Weh! Apa cerita Wawa ni! Azrul Azwar kena sampuk hantu kot! Adehh!!! Bank Islam buat polis report pada si Ketua Ekonomi Bank Islam ni pada jumaat lepas di Balai Polis Dang Wangi. Teman difahamkan laporan ini dibuat berkenaan Azrul Azwar mengenai senario politik Malaysia dengan membuat ramalan di forum serantau di Singapura tanpa kebenaran Bank Islam.  Lagi la kena sampuk! Menurut Blogger Benchmark, satu siasatan dalaman telah dijalankan berkaitan skandal Si Wawa dengan Anwar China Doll. Tambah lagi, Datuk Rockybru mendakwa si Wawa ni mempunyai hubungan sulit dengan Pakatan Rakyat. Eh! Gitu pulak. Patut la melalak semacam je.. 

Pada teman, Bank Islam mempunyai hak untuk membuat Laporan Polis atas kapisiti bank sendiri. Tindakan Bank Islam dianggap wajar dan si Wawa ini tertakluk dengan Akta Bafia yang beliau sendiri sedar sebagai pegawai bank telah melanggar akta tersebut. Apa lagi! Serabut le! Adeh!! Tiba-tiba  aje si Wawa ni nak saman blogger sebab di dakwa dia difitnah..Macam Pakatan jugak lah! Kalau dah kantoi, saman je. Habis cerita kan.kan. 


Tapi teman rasa Datuk Rockbru ada banyak cerita yang belum didedahkan tentang si Wawa ni. Kita tunggu aje..heeee..No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...